Despre Ioana

1x1.trans - Despre IoanaCine e Ioana? Păi e o tipă care la vârsta de 26 de ani s-a gândit că ar mai fi loc de încă un blog de călătorii în lumea virtuală mioritică :-). Au trecut deja câţiva ani de atunci… Timp în care care m-am mutat într-o altă ţară: Marea Britanie. Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, dar momentan îmi este destul de bine aici. Tot ce ştiu e că distanţa mă face să îmi fie şi mai dragă România.

Lucrez într-o multinaţională, dar cel mai bine mă simt pe munte, cu rucsacul în spate! Pasiunea aceasta am moştenit-o cu siguranţă de la tata. Încă mă mai folosesc de hărţile lui care descriu aproape toate masivele din ţara noastră. Am început să merg pe munte de când eram în burtica mamei. Dar abia în anul 2012, la finalul unei zile splendide de vară, după ce am ajuns până în Vârful Piatra Mare, ceva s-a schimbat în mine. Sentimentele de împlinire, linişte, satisfacţie pe care le-am simţit atunci au devenit o parte din mine, iar de atunci le caut necontenit.

O senzaţie asemănătoare o trăiesc şi când descopăr toate obiectivele pe care România le are de oferit. De fiecare dată când le povestesc prietenilor mei ce obiective turistice am mai văzut prin România, îmi dau seama de fapt cât de necunoscută ne este propria ţară… România trebuie explorată de la un capăt la celălalt. Descoperind oamenii, locurile inedite, tradiţiile şi poveştile sale, o vei putea înţelege şi îndrăgi.

Trebuie să învăţăm să exploatăm toate atracţiile turistice pe care le are ţara noastră, la adevăratul lor potenţial. Scopul acestui site este să promoveze turismul, în special pe cel autohton, să îţi ofere informaţii utile şi să fie o sursă de inspiraţie. Vreau să îţi arăt ţie, călătorule, că trăieşti într-o ţară minunată, cu oameni frumoşi şi peisaje extraordinare.

Totodată voi încerca să îţi povestesc şi despre aventurile mele turistice în cele mai interesante destinaţii din Europa. Uneori trebuie să vizităm ţări străine pentru a aprecia cu adevărat unicitatea ţării noastre.

Aşadar, calatoriileioanei.ro te asteaptă cu multe poveşti şi idei faine, iar dacă vrei să fii la curent cu toate călătoriile mele, mă poţi urmări şi pe paginile de Facebook şi Instagram, unde o să postez ştiri, fun facts şi multe poze.

La cât mai multe călătorii,

Ioana

“Nu călătoresc pentru a ajunge undeva, ci pentru a pleca. Călătoresc de dragul de a călători. Marea aventură este să te pui în mişcare” – Robert Louis Stevenson

4 thoughts on “Despre Ioana

  1. Ioana Post author

   Buna!

   Multumesc pentru mesaj. 🙂

   De obicei caut informatii pe Instagram si pe alte bloguri de calatorii.

   Pozele sunt editate cu Snapseed si Lightleap.

   O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.